معمولا چاله آسانسور ها در نقاطی که آب های زیرزمینی وجود دارد دارای جریان آب جاری می باشد که معمولا در جاهای مختلف چاله این جریان آب مشاهده می شود.
در بعضی از چاله ها ایزوگام کار می شود که کاملا کار اشتباهی می باشد به این دلیل که ایزوگام به هیچ عنوان در مقابل رطوبت منفی مقاومت ندارد.
در چاله آسانسور با این شرایط ابتدا بایستی تمام ایزوگام های کار شده در کف و دیواره های چاله آسانسور کاملا پاکسازی شود تا بتوانیم کار آببندی را آغاز کنیم.
بعد از پاکسازی کامل ابتدا سیمانکاری با استفاده از N50 انجام میگیرد ( ۱ واحد N50 و ۱ واحد آب و ۱واحد سیمان و ۵ واحد ماسه دو بار شور) قبل از اجرای سیمانکاری برای مقاوم سازی و اجرای یهتر سیمان روی دیواره ها باید فنس یا توری مرغی کار شود،،، در این مرحله که سیمانکاری با N50 انجام می گیرد تا حدود زیادی جریان آب جاری را کنترل می کند. سپس بعد از خشک شدن دیواره ها نقاطی که جریان آب جاری در آن مشهود می باشد را توسط MA700 (آنی گیر) گرفته و سپس بعد از مهار کردن کامل جریان آب جاری نقاطی از دیواره ها دارای رطوبت می باشد که در این مرحله از SQ2000 ( کریستال شونده) استفاده می کنیم. کلیه سطوح را با استفاده از قلمو آغشته از SQ2000 کرده و بعد از تمام شدن کامل این مراحل و خشک شدن تمام سطوح با استفاده از Z90 روش ۲۲۲ که در سه مرحله انجام میشود را روی سطوح اجراء می نمائیم.
روش ۲۲۲
مرحله اول: ۱ واحد آب + ۱ واحد z90
۲ دست به فاصله خشک شدن دست قبل
مرحله دوم: ۱ واحد آب + ۱ واحد z90 (محلول مرحله ۱) + ۱واحد سیمان + ۲ واحد پودر سنگ
۲ دست به فاصله خشک شدن دست قبل
مرحله سوم: ۱ واحد آب + ۱ واحد z90
۲ دست به فاصله خشک شدن دست قبل

